Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

zondag 25 januari 2015

Ff bijpraten

Hallo allemaal.
Wat gaat de tijd toch snel, een week is zo voorbij en zelfs de maand januari begint alweer aan zijn laatste week.
Mijn voornemen was om meer op het blog aanwezig te zijn, ik doe nog steeds mijn best, maar met alle activiteiten is het soms erg puzzelen met de tijd.
Zoals jullie weten werk ik als Wijkziekenverzorgster in de nachtdienst en ben als vice voorzitter van de ondernemingsraad best druk met mijn hoofdbaan.
Daarnaast ben ik in september jl begonnen met mijn webshop De Creatieve Scraphoek met daarbij de nodige workshops.
Verder geef ik nog twee x per week dansles waar ook de nodige voorbereidingen voor gedaan moeten worden.

Nu denk je vast hoe doet ze dat toch? Nou ik moet heel eerlijk zeggen dat ik geen huisvrouw ben en daar dan ook een hulpje voor heb die met enorm veel energie en plezier wekelijks mijn huis doet. Verder ben ik erg blij met mijn mannetje die mij dit alles gunt en ook in huis veel voor mij doet, naast zijn eigen werk en hobby's, en zelfs met mij meedenkt hoe dingen nog beter kunnen. Dank je lieverd!

Ik hoop dat jullie ook eens op www.decreatievescraphoek.nl komen winkelen of aansluiten bij een van de workshops.
Elke maandag en donderdagavond geef ik een workshop kaarten, mini album of kadoodoosje maken.
Ik werk met een soort keuzelijst, hierop kan iedereen per maand aangeven wat hij/zij wil maken. Zo is de een een paar avonden bezig met een leuk mini album terwijl aan tafel ook dames zitten die een leuke kaart maken of een kadoodoosje. Dit geef een gezellige rommel maar erg leuk.

De kosten zijn €30,00 voor een strippenkaart, hiervoor kan je 4 avonden komen freubelen dit is incl alle materialen en natuurlijk koffie en/of thee. Je eigen basismaterialen meenemen is handig zodat je niet te lang hoeft wachten op iets.

Mocht je het leuk vinden laat het dan even weten.
De avonden zijn in Apeldoorn, maar heb je nu een leuke groep bijeen ( minimaal 4 personen) dan is op locatie ook het een en ander te regelen.


Als je op de website kijkt is er ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief zodat je met alle nieuwe zaken op de hoogte blijft.

Een voorproefje van een van  te maken kaarten is deze:

Dit is een dubbele bodem kaart. Nieuwsgierig??
Vraag wanneer deze workshop wordt gegeven.

Nou ik hoop dat jullie weer een beetje op de hoogte zijn en tot later.
Freublegroet Annette.

1 opmerking: