Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

vrijdag 20 november 2015

Wintertafereel

Ik ben een keer aan het spelen gegaan met materialen die eigenlijk buiten mijn comfort zone vallen, toch ben ik best tevreden met het eindresultaat.
Ik heb voor deze kaart de volgende materialen gebruikt:
De dutch dubadoo mal 470713102
Viva paper-soft-color nummer 707
Dutch dubadoo mal 470715030
Stempel Bare Forest I van indigo blu
Flock white van Kippers
Studio light serie Sweet winter season

Allereerst heb ik uit crème cardstock de grootste variant van ddbd mal 470713102 uitgeknipt waarna ik het met de viva paper-soft-color nummer 107 heb gekleurd. Nadat de verf droog was heb ik met de ddbd mal470715030 met glitter sneeuw pasta de ijssterren erop gemaakt. Terwijl dit aan het drogen is heb ik op ren stuk crème cardstock de bomen stempel van indigo blu gestempeld met viva-soft-paper 707 terwijl dit nog nat is heb ik hier witte flock overheen gestrooid, hierdoor krijg je een glimmende matte afbeelding.
Voor de verdere aankleding van de kaart heb ik de boomschors rand van scrapvel scrapsws02 gebruikt. De andere plaatjes komen uit de stansvellen van studio light te weten nr: easysws502 en easysws498.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt en ook aan de slag gaat met deze materialen. Kijk ook eens in mijn webwinkel want daar vindt je ook veel materiaal en staat het er niet bij doe even een mail.