Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

woensdag 7 augustus 2013

verjaardagskaarten

 Twee verjaardagskaarten gemaakt. Een mannenkaart, altijd lastig om te maken maar met de stempels van Deep Red is het toch weer gelukt.
De stempel Early motorcar gestempeld met Baked Brown Suger inkt van Stampin up. De afbeelding uit gestanst en in het frame laten zitten terwijl met Vintage photo de cardstock is beinkt. Hierdoor krijg je een mooie witte rand. Een verjaardag groet erbij en toch weer een leuke mannenkaart gemaakt.
  
De bovenstaande kaart is gestempeld met een stempel van Penny Black. Ik heb de stempel gekleurd met stiften waardoor je meerdere kleuren op een stempel krijgt zonder teveel geknoei ( haha). De afbeelding uit gestanst en op de kaart geplakt.
Onder langs de kaart een stukje lint met daarop de verjaardag groet van de set Label love van SU uit geponst met de bijpassende pons van SU en ook nu weer in een korte tijd een leuke kaart.Groetjes en tot de volgende keer , Annette