Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

vrijdag 21 september 2012

Theepot kaart

Geld of een cadeaubon geven in een gewone envelop is wel erg saai voor iemand die veel freubelt, vandaar dat ik er een theepotkaart voor gemaakt heb. Ik kwam het idee tegen op pinterest en moest het uitproberen.
Nadat ik het patroon had overgenomen heb ik de basis gemaakt van blauw cardstock. Het design papier volgens het patroon uitgeknipt en geplakt. De deksel van de theepot heb ik in een ander design gedaan om er wat vrolijkheid in te brengen. Verder heb ik de kaart afgewerkt met plakparels (action) en een po√ęzie plaatje (ook van de action). Op het theezakje is nog een bedeltje geplakt.
Groet, Annette

woensdag 19 september 2012

Rouwkaart panpastel

  
Soms moet een kaart maken voor minder leuke situaties. Deze kaart is ook gemaakt met Panpastel.
Eerst een enkele kaart door de cuttlebug gehaald met de embossingfolder van de boom.
Toen met panpastel de kleur Burnt Sienna 740.5 gekleurd.
Onderop de kaart een bruin lint, in dit geval zijn het twee tegen elkaar aanliggenden stukjes lint want ik had geen brede bruin lint. Hierop een stukje cardstock met de plakletters oprechte deelneming. 
Het is niet altijd leuk om een rouwkaart te maken maar ik vind het zelf toch persoonlijker dan een gekochte kaart.

dinsdag 18 september 2012

Panpastel

        
Bovenstaande kaart is gemaakt met Panpastel. Eerst een witte enkele kaart geembosed met muzieknoten, daarna met versamark  inkt voorzichtig over de muzieknoten gegaan.
Toen met de lichtblauwe Panpastel erovergegaan. Vlinders en blad uitgestands en ook met Panpastel bewerkt. Uiteindelijk de vlinders met glimmermist gefixeerd ( het blad en blauwe achtergrond gefixeerd met haarlak) en de afgewerkt met plaktafels van de action en de sprieten zijn spelden ook van de action. Een breed lint onder de tekst en klaar.
Erg leuk is het werken met Panpastel.


zondag 16 september 2012

Schaam me diep

Ik schaam me diep. Zo lang niets geplaatst op mijn blog. Alweer een jaar geleden.
Ondertussen ben ik erg druk geweest met allerlei freubelprojecten. Ik ga mijn leven beteren en vaker op mijn blog te zijn.