Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

woensdag 23 oktober 2013

gezellig middagje freubelen

Gistermiddag ben ik bij een collega demonstratrice van Stampin Up geweest in het gezellige Loenen.
Toen ik bij Gonny aankwam hebben we natuurlijk eerst een tijdje zitten te kletsen ( hebben wij als vrouwen helemaal geen moeite mee). Toen de koffie op was, de koeken aangebroken en de M&M's geproefd zijn we toch maar aan de slag gegaan.

Ik had de "te gekke krijtjes" meegenomen om te laten zien wat je er allemaal mee kan doen.
Met herfstbladeren en embossingfolders leuke achtergronden gemaakt.

Gonny had een leuk idee gevonden op pinterest van een haaienkaart. Nou wij aan de slag met allerlei ponsen en het nodige knip en distress werk. Het viel toch nog niet mee hoor om het net zo te krijgen als op het voorbeeld. Uiteindelijk is het toch nog een leuke kaart geworden. Het leuke voor mij was dat het een kaart was ver vanaf mijn comfortzone. Toch tevreden met het resultaat.Gonny had mij gevraagd om de Chalk Talk set van SU mee te nemen zodat we daar ook nog even mee te doen.
Ook nu had Gonny een leuke kaart gevonden om te liften ( zoals je leest heb ik weinig voorbereidt gisteren en eigenlijk Gonny al het werk laten doen, Gonny bedankt).
Ik heb thuis de stempel en de steentjes er nog opgemaakt want we kwamen er achter dat het al 17.00 uur was geworden in de tussentijd.
Het was een erg gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is.
Nogmaals Gonny bedankt voor de gezellige middag.

Freubelgroet Annette

2 opmerkingen:

  1. Het was super gezellig Wat heb je dat tweede kaartje mooi afgemaakt. Bij mij ligt hij nog wel even. Nu eerst de swaps voor zaterdag afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aah wat leuk en wat een leuke kaartjes hebben jullie gemaakt!! Groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen