Mogelijkheden.

Op zoek naar een leuke workshop, cadeau, invulling van een verjaardagspartijtje of een creatieve partij/workshop bij u thuis.
Via het contactformulier kan u alle informatie opvragen of vragen stellen.

zaterdag 25 mei 2013

Eigentijdse verjaardagskalender

Een poosje geleden kwam in op het internet een leuke verjaardagskalender tegen.

Het houten plankje eerst geverfd met gesso en daarna met acrylverf. Dan wachten tot het droog is, dat duurt even pffff, uiteindelijk de föhn maar gepakt ( beetje ongeduldig) want de achterkant moest natuurlijk ook nog een kleurtje.
Toen de achterkant aan het drogen was heb ik cardstock en designpapier uitgezocht. Het is designpapier van Maja design geworden. Ik wilde eerst cardstock als ondergrond gebruiken maar het uiteindelijk gekozen voor de achterkant van het Maja papier.
Op de mooie kant van het designpapier heb ik met de stempels van de  Stamper Anonymous set van Tim Holtz het woord Birthday gestempeld. Niet eerst het papier op het hout plakken want dan gaat het, net als bij mij de eerste keer, snelfout. Kost veel moeite om zonder te veel schade het papier te verwijderen.
Nadat dit klaar was heb ik het papier op het hout geplakt. Daarna uitgemeten waar de gaatjes geboord moesten worden en 12 gaatjes geboord ( boormachine van manlief geleend)
Met de cirkelpons van 1inch heeeeel veeeeel rondjes geponst waar de maanden op zijn geplakt ( letters van de vintage market stans van Tim Holtz)
Hierna lintjes aan het plankje gemaakt de maanden en verjaardagen op de lintjes geplakt.
Toen alles klaar was vond ik de afwerking bij de gaatjes niet zo mooi en heb dit opgelost door het gaatje af te dekken met een papieren bloem..
Verder versierd met 3 "boeketjes" bloemen en onderaan de lintjes een splitpennetje gedaan om het lintje iets te verzwaren.

Het was een volle middag maar het resultaat mag er zijn.

Lijkt je dit nu ook erg leuk dan geef ik op zaterdag 01-06 een workshop bij mij thuis.

Groet Annette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten